tisdag 11 maj 2010

Andra bullar

Förutom att ytan på mina tuttar ser ut som Nilen-deltat från månen, har de även ökat något i storlek. Tydligen. Med raketfart (i alla fall i mitt medvetande) har jag tagit mig från blygsamma 70A (om än väldigt fina) till att precis kommit åter från Butiken-som-har-många-tuttkassar med två, svarta skapelser i 75D.

D som i Dunderdon. Yeiks. Vad hände?
Schyssta lökar...

4 kommentarer:

  1. Hahahaaa! De kanske kommer växa ytterligare ngt dagarna efter förlossningen för att sedan minska lite igen när mjölken väl "etablerat sig". Men det är en lite rolig känsla att ha en "hylla"! Fast jag var ändå glad när de var tillbaks i vanlig storlek igen för det värsta med större bröst än min normalstorlek var att jag blev SVETTIG UNDER TITSEN!!!!! Skit äckligt tyckte jag som ALDRIG blir det normalt. Jobbigt. Haha! men men, det varade ju inte så länge ändå.... ;-)
    KRAAAM!

    SvaraRadera
  2. Åh nej SVETT under, wooaaah och så blir det svamp som på gamla tanterna yeiiiks hahaha! Så länge de slipper komma i kläm när man sover så är det väl OK. Eller att man kan gömma bebisen under dem. Eller knyta rosett med dem. Men jag gillade också mina "gamla", lagom storlek utan att vara i vägen och tillräckligt stora för att göra en klyfta om man ville. Mina nya BHar ser ut som åkpåsar till vagnen.

    KRAAAAAm

    SvaraRadera
  3. Svett under pattarna är väl standard?!?! hm... ni fattar inte hur lyckliga ni ska vara över era smålökar i vanliga fall!!!

    *suck*

    SvaraRadera
  4. Pratglad
    Svett MELLAN pattarna har jag varit med om, men det här blir en ny erfarenhet. ;-)

    SvaraRadera