torsdag 3 juni 2010

Kackel på fikarasten

Min kollega, 35 år, undrade häromdagen om kycklingfilé var ett nytt påfund i affären. Hon hade aldrig köpt det tidigare i alla fall – vilken smart grej! Så praktiskt! Hon och hennes man hade tidigare alltid köpt färdiggrillad kyckling nämligen. Himla kladdigt och det blev ju en massa ben över.

Jag är osäker, men har man verkligen alla hönor hemma då?

7 kommentarer:

  1. Hahahaaa!
    MEN veeet du inte att det är affären som hittat på ALLT! Fläskkotletter också! För att inte tala om leverpastej! Så himla smart att man itne måste köpa en hel gris för att pilla ut levern längre för att man ska kunna få sig en frukstomacka med pastej på mogonen! Det sparar dessutom en massssssa tid! man slipper diska slaktkniven och tävtta bort blodet varje morgon innan man tar sin leverpastejsmörgås! Skitbra!!! :-D
    Heja affären! Jag slår mig i backen på att det är ICA-Stig som ligger bakom alla dessa superbra uppfinningar!!!!!!!! Han borde få Nobelpriset!
    :-)

    SvaraRadera
  2. Förresten är Nancys dörr här nu!!!!!!!
    haha, när M såg den blev han så till sig att han nästan ville köpa hus. bara för att ha ngnstans att sätta en sådan dörr! :-D
    Vi får bestämma hur vi ska få över dörren till er bara.
    KRAM!

    SvaraRadera
  3. hahahahah!!! Ja och för att inte tala om mjölken! Så himla praktiskt att slippa ha kossan i kylen! Den där ICA-Stig är fiffig!

    Vad bra att dörren kommit, hihihi visst är det värsta R2D2! Jag vet inte vad som är bäst att frakta grejer från er till oss, hopas det inte blir för besvärligt för dig!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  4. Men, vad är det här för något? Kommer Nancydörren från Amerikat? Har Saltis blivit en dörrlangare också? Trodde att hon hjälpte till med Carmex bara... ;-)

    Och som svar på din fråga: nej, hönorna är på bete. :-D /A

    SvaraRadera
  5. Saltis är vår sugarmama!

    Skönt med det svaret, tack! Nu slipper jag leva i ovisshet! :-D

    SvaraRadera
  6. Är också helt SÄKER på att hönorna är långt ute på bete.. maaaaj gaaaad!

    En kollega till mig såg ut som att jag var GENIERNAS GENI när jag sa att jag alltid klipper bacon med köksaxen istället för att försöka skära den... *suckar*

    SvaraRadera
  7. Pratglad – oj, en till raketforskare! :-D

    SvaraRadera