onsdag 26 januari 2011

Jag kan int!

Jaha. Så var det dags igen. Pricken satt i sin barnstol och tittade på mig med stora ögon och det ryckte lite i mungipan. Jag frågade honom om han höll på att bajsa och han svarade inte men det behövdes inte.

Det är en fin resonanslåda, den där vita plasthistorien från IKEA.

Jaha.

HUR GÖR MAN SEN? Varför har de inte omlott-bodys tills de kan klä på sig själva? Vad ska man ha för teknik för att inte hela ryggen och armarna och, om man har en dålig dag, nacken och så du själv förstås, ska smetas in i senap???

När vi kom in i depån så hade messmöret letat sig upp ovanför kanten på blöjan och gjort ett kreativt avtryck på den (men naturligtvis) vita bodyn. Lite batik liksom. Apropå 70-tal så var nog inte brunt så himla dålig idé på barnkläder. Var var jag? Äh, ni fattar. Det blev en helrekond. Strumporna höll sig i alla fall rena.

Hjälp en hopplös mamma. Märk kuvertet med "Sanering". Tack!

3 kommentarer:

  1. hhaha! Sorry men jag säger bara "get used to it" ;-)
    E hade sådana där vårvärmande bajsomslag många gånger under en period. Vi insåg att de blev ännu mer frekventa när hon satt sin "ja-vad-fasen-heter-det-då???" Sitt rosa "monster". Kan ses här:
    http://saltistjejen.blogspot.com/2009/01/fredagstema-manadens-fynd.html
    DÅ var det nästan alltid bajssanering ändå upp till nacken!!!!!!!
    Jaja, det blir bättre så småningom. Jag lovar. :-)
    Puss och kram till er!!

    SvaraRadera
  2. fniss fniss.... större blöja - mindre läckage?! annars: depå nära tvättmaskinen är en hit!!

    KRAM!!

    SvaraRadera
  3. saltis – Woah, vilken manick! :-D Fick ni andra plats i lägenheten med den där på golvet? ;-):-D Ja, det verkar som att det är när han sitter i barnstolen som bajset inte får plats i blöjan utan trycks uppåt....

    Pratglad – vi har till och med depå ovanpå tvättmaskinen med en diskho bredvid så det är optimalt för totalsanering (hur fixar andra det?!?!). Men problemet med bajs fulla ryggen kvarstår. Han har storlek 4 på blöjor så någon större går inte, då blir det nog för löst i benen. Fast då kommer det ju ut där och det kanske är att föredra, hahaha :-D

    SvaraRadera