fredag 23 april 2010

Rapport!

Magen är hel! Inget bråck och ingen gallsten. :-) Tataaa! Men magmusklerna har delat sig, så nu är det 2 cm mellan dem och bukhinnan är väldigt tunn. Så det gäller att ta det lugnt framöver... Det kan jag nog leva med. :-)

Vi besökte även barnmorskan idag. Tvärtemot vad jag trodde, med tanke på alla "Är det inte fler än en?"-frågor, så kvalar jag precis in på kurvan för sf-måttet. Hjärtljuden var idag på 140 och allt var frid och fröjd i arselhöjd.

Hurra!

2 kommentarer:

  1. Fats när jag nyss såg din magbild så tycker jag att du ser rätt normal ut för veckan väl??? Tvillingar känns som om det skulle varit en änu större mage eller?
    När fick Tinga sina småttingar? Var det inte snart (i förhållande till dgi= Minns dock inte hur str hon var då.
    JÄTTESKÖNT att det inte var bråck iallafall. Men som jag sa förut SKIT i yoga med magar och ben och rumopor i vädret!!! Vad är det för fel med att ligga i TV-soffan, käka chokladpraliner och gosa med Nancy o P???? Va?!? VA???!!!???!

    SvaraRadera
  2. Låter som en alldeles ypperlig idé! Nä, jag vet inte. Det är bara så många som frågar om vi verkligen är säkra på att det är två. Fast det kanske är vanligt att man frågar så bara för att vara dryg. :-)

    Ja, huvaligen, nu SKULLE Pricken kunna överleva om h*n skulle komma nu. Men hjälp!

    SvaraRadera