onsdag 7 juli 2010

Träning

Jag pluggar på inför förlossningen. Att föda (Gudrun Abascal) har jag läst två gånger, och igår avslutade jag Innan du föder (Anna Wilsby). Den senare innehöll några avslappningsövningar, så i fredags tog jag mig an en av dem.

Okej. 1. Sitt skönt på en stol. 2. Slappna av i rumpan (det är ju inte så svårt när den bara består av bulldeg). 3. Häng med armarna utmed sidor... *gäsp* ..na och fokusera på andn...*zzzz*

Jag tror jag redan är fullärd.

2 kommentarer:

  1. Haha jag ville att M skulle läsa att föda och själv började jag läsa den när det var ca 2 månader kvar. Hann bara några sidor och M hann ungefär till det ställe där det står att det inte är någon fara om vattnet går för tidigt. Hahahaaa DET var det han tänkte på när jag rinde från t-banan i Bronx och sa att jag trodde vattnet ev gick..... ;-)
    Han sa att det hjälpte honom att vara lugn! :-) Så tack Gudrun!
    Du vekar rätt lugn du med vännen!
    Kramar!!!!

    SvaraRadera
  2. :-D P har läst hälften ungefär nu och förra veckan slog han ihop boken och sa: FAN, den enda bedövning jag tycker låter bra är den de använder när de ska sy! Och han som tidigare lobbat lite för allt möjligt (helst på en gång) så jag skulle slippa ha ont. Det är den bästa boken jag läst hittills! Igår började jag på "Föda utan rädsla" som är mer inriktad på dyktekniken, men där stod det att det var bra att börja träna när halva graviditeten har gått. Och det har den ju, och lite till, hehehhehe.... 5 veckor kvar så det får bli som det blir.

    SvaraRadera