måndag 29 mars 2010

Borgafjäll – rekreation

Å ena sidan:
Borgafjäll. Snöfall hela helgen = inställd skidåkning samt sjuk massör = inställd behandling. Mjölkvitt så landskapet såg ut som Gästrikland – bara granar. Solsken när vi åkte därifrån, naturligtvis. Jaha, såg det ut så här. Vilket hån.

Å andra sidan:
Borgafjäll. Tid över till att bara vara. Med varandra. Lugn och ro inne på spaavdelningen där vi plaskade omkring ensamma i bassängen eller satt i badrocken och blickade ut över snökaoset utanför panoramafönstren eller läste böcker i loungen och sparade flera tusen på att inte åka skidor med helikopter eller bli knådad av en hårdhänt norrlänning – vilket fint adjö med solen som sken över de vackra fjällen när vi åkte därifrån. Magiskt!

Det bästa med semester är ju ändå att få vara lediga tillsammans. Det andra är ju bara yttre omständigheter vi inte kan påverka. Och som inte kan påverka oss. Pass på och njut istället!

1 kommentar:

  1. Även om jag längtar och längtat efter skidåkning nu så måste jag säga att det låter underbart att göra just detta. BARA VAAAARA! Med VARANDRA!!!
    Kram!!

    SvaraRadera